Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه شهرداری تهران از لحظات اولیه سیل هر آنچه داشته را برای امدادرسانی در اختیار قرار داده است، خاطرنشان کرد: امامزاده داوود محدوده شهر تهران نیست و شهرداری در ساخت و ساز، عمران و دیگر امور آن هیچ نقشی ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی چمران در حاشیه هشتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به ترافیک ایجاد شده به دلیل وقوع سیل در تهران اظهار کرد: ترافیک در روز گذشته نسبت به روز‌های گذشته کمتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سیل در بسیاری از نقاط کشور رخ داد و متاسفانه عده‌ای از هموطنان نیز جان خود را از دست دادند، یادآور شد: باید اقدامی کلی در کشور صورت گیرد و از رواناب‌های شهری استفاده شود و با آبخیزداری می‌توان اقدامات مناسبی انجام داد و از آب‌های سطحی بهره برد.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران از لحظات اولیه سیل هر آنچه داشته را برای امدادرسانی در اختیار قرار داده است، خاطرنشان کرد: امامزاده داوود محدوده شهر تهران نیست و جزء حریم است و شهرداری در ساخت و ساز، عمران و دیگر امور آن هیچ نقشی ندارد.

چمران افزود: شهرداری نمی‌تواند ببیند این اتفاق افتاده و ساکت بنشیند و همانطور که دیدیم شهردار تهران در ساعات اولیه در محل حضور پیدا کرد. آنطور که من اطلاع دارم هزار نفر نیروی خدماتی و ۵۰۰ نفر از سازمان بوستان‌ها در حال خدمات‌رسانی در منطقه هستند، چون هنوز محل حادثه پاکسازی نشده است.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری بنابر وظیفه انسانی خود به پا خواست و به کمک رفت، یادآور شد: با این وجود سیل خرابی‌های خود را بر جای گذاشت، اما در هر صورت برای پاکسازی تلاش می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اقدامات لازم جهت پیشگیری از سیل خاطرنشان کرد: باید آبخیزداری در شمال و غرب شهر داشته باشیم و آب به حداکثر استفاده مطلوب برسد؛ طرحی در برخی شهر‌ها و روستا‌ها اجرا شده و این آب‌ها به منابع آب زیر زمینی اضافه می‌شود و می‌توان بر اساس این طرح برنامه ریزی شود.

وی با بیان اینکه سیل تنها با لایروبی قابل پیشگیری نبوده است و با این اقدام ممکن بود تنها از شدت آن کاسته شود، گفت: در این فصل این حجم از بارش و آب قابل کنترل نبود؛ هرچند باید لایروبی نیز انجام می‌شد. گفته شده یک کامیون در این مکان در حال دور زدن بوده و مسیر بسته و منجر به سیل شده که این دلایل نیز می‌تواند در سیلاب پیش آمده دخیل باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نهاد مسئول جبران خسارت خاطرنشان کرد: این حادثه غیر مترقبه بوده و بر اساس بارندگی شدید این اتفاق افتاده است؛ خوشبختانه دولت به روستا‌ها کمک می‌کند، اما در شهر مشخص نیست که چه سازمانی باید خسارات را جبران کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرداری تهران سیل امامزاده داوود آبخیزداری رئیس شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیاتی درباره پنجمین آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم شفت

ایسنا/گیلان فرماندار شفت با اشاره به وقوع پنج مورد آتش‌سوزی در منطقه در سال‌های ۱۳۷۵، ۱۳۷۸، ۱۳۹۲، ۱۳۹۶ و ۱۴۰۳ گفت: با وجود شرایط خاص منطقه و داشتن یک ماشین آتش‌نشانی ۲۵۰۰ لیتری و ایستگاه پمپاژ آب آتش‌نشانی، شهرک در آتش سوخت.

مهدی نقدی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت برگزار شد، ضمن قدردانی از استاندار و مدیران کل استان جهت حضور در صحنه حادثه در همان ساعات اولیه، اظهار کرد: آتش سوزی ۴۸ ساعت گذشته بسیار متفاوت بود و شدت زیادی داشت؛ تا جایی که نزدیک شدن به صحنه و اطفای حریق غیر ممکن بود.

وی با بیان اینکه پروژه گازرسانی روستای امامزاده ابراهیم در دست اقدام است و به محوطه حرم رسیده، ادامه داد: مردم از کپسول گاز استفاده می کنند که در حادثه آتش سوزی با خطرات ناشی از انفجار مواجه بودیم و کار را برای مردم و آتش نشانان و امدادگران سخت می کرد.

نقدی با بیان اینکه آتش نشانان از شفت و احمدسرگوراب و نصیرمحله و شهرک صنعتی شفت و رشت و فومن برای کمک آمدند، گفت: سازه ها چوبی بود و سرعت آتش را افزایش دادند، البته یک دیوار به طرف حرم امامزاده و یک ساختمان بتنی از گسترش آتش تا رسیدن آتش‌نشانان جلوگیری کرد، اگر آنها نبودند، بازار کامل می‌سوخت.

وی با اشاره به مصوبه شورای تامین شهرستان شفت درباره عدم الزام احداث سازه‌های چوبی، تاکید کرد: چون این روستا به شهرک چوبی معروف است، فقط نمای ساختمان‌ها می‌تواند طرح چوب باشد.

فرماندار شفت با قدردانی از جمعیت هلال احمر برای اسکان خانوارهای خسارت‌دیده، بیان کرد: اداره‌های آب و برق و بنیاد مسکن و صمت پای کارند. اکنون نیازمند برقراری روشنایی معابر و آواربرداری و کمک‌های بلاعوض هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صحن شورای شهر اصفهان به صحنه‌ تقدیر و تجلیل از معلمان و قهرمان ورزشی تبدیل شد
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • اعلام جزئیاتی درباره پنجمین آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم شفت
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • شیراز چکیده تمام افکار بزرگان است
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد