Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@10:47:11 GMT

خسارت ۴ هزار میلیارد تومانی سیل به استان تهران

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۶۵۸۶

خسارت ۴ هزار میلیارد تومانی سیل به استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین تلفات سیل در استان تهران اظهار داشت: تعداد فوتی‌ها سیل در استان تهران ۴۴ نفر است که امامزاده داوود (ع) فعلاً ۲۳ نفر فوتی قطعی داریم که البته در بررسی نهایی شاید این آمار تغییر کند و در سیل شهرستان فیروزکوه نیز ۱۵ نفر فوتی قطعی داریم و مابقی فوتی‌ها نیز در سایر شهرستان‌ها بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پایان عملیات امداد و نجات در مناطق سیل زده افزود: در سال‌های گذشته ساخت و ساز غیرمجاز زیادی در بستر رودخانه امامزاده داوود (ع) انجام شده که همین امر سبب افزایش تلفات شد.

استاندار تهران عنوان کرد: با تشدید نظارت‌ها در یک سال اخیر ساخت و ساز غیرمجاز در امامزاده داوود (ع) نزدیک به صفر بوده است.

منصوری سپس گفت: طبق اعلام اداره کل منابع طبیعی وسعت امامزاده داوود از سه هکتار به ۶ هکتار افزایش یافته که ناشی از ساخت و سازهای غیرمجاز بوده است.

وی خاطرنشان کرد: عملیات بازسازی خانه‌های روستایی و اراضی کشاورزی در شهرستان فیروزکوه و سایر شهرستان‌ها در حال انجام است؛ ولی در امامزاده داوود اقدام عملی نداریم چرا که عملیات امداد و نجات و جمع آوری گل و لای تمام شده، اما بسیاری از مغازه‌ها در بستر و حریم رودخانه ساخته شده‌اند.

استاندار تهران ادامه داد: تمامی مغازه‌هایی که در بستر و حریم رودخانه ساخته شده باید تخریب شود که مقام قضائی نسبت به این مسئله ورود پیدا کرده و دستور تخریب را داده است و باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن بستر رودخانه آزاد شود و با ساخت و سازهای غیرمجاز برخورد قانونی صورت گیرد.

منصوری گفت: برخی افراد متصرف هستند و زمین‌های دولت و اراضی ملی را تصرف کرده اند و برخی مجوزهای قانونی اخذ کردند که خسارت‌های آن‌ها باید جبران و حتی اگر نیاز باشد زمین‌های معوض در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

منصوری تأکید کرد: در مورد سیل وظایف تک تک دستگاه‌های مرتبط مشخص شده به شکلی که آزادسازی بستر رودخانه را باید آب منطقه‌ای دنبال کند. مصمم هستیم موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز محدوده امامزاده داوود را حل کنیم؛ البته در دربند، درکه و جاجرود نیز مسائل مشابهی داریم ولی تجربه نشان داده اعمال قانون سبب می‌شود تا در هنگام وقوع حوادث، خسارت‌های کمتری داشته باشیم.

وی با تاکید بر مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز تصریح کرد: در شهرستان دماوند به دلیل تخریب ۱۳۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه که در ابتدای امسال روی داد، تنها یک نفر در این حادثه سیل فوت شد.

استاندار تهران در مورد میزان خسارت‌های وارد شده در سیل اخیر بیان کرد: برآوردهای اولیه نشان می‌دهد در کل استان تهران خسارت در حوزه‌های مختلف همچون زیرساخت‌ها، منازل مردم و غیره حدود چهار هزار میلیارد تومان بوده است.

کد خبر 5560377

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری تهران محسن منصوری سیلاب محرم 1401 عاشورا مراسم عزاداری بوشهر ماه محرم ویروس کرونا حسینیه مهر عکس استانها تاسوعای حسینی تاسوعا و عاشورا کرمانشاه روز خبرنگار اربعین حسینی گرگان ساخت و سازهای غیرمجاز امامزاده داوود استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان از قلع و قمع ۴۸بنای غیرمجاز درزمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
حجت الله رئیسی گفت: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و بقیه برای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بنا‌های غیرمجاز تقریبا ۳ هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
کارشناس حقوقی جهاد کشاورزی شهرستان سامان هم گفت: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شده است.
احسان محمدی افزود: این بنا‌های غیرمجاز شامل ساخت ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.
علی نصیری مسئول گشت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با اشاره دریافت مجوز برای ساخت و ساز در باغات و اراضی کشاورزی گفت: هرگونه ساخت و ساز باید طبق قانون و با دریافت مجوز از کمیسیون ماده یک تبصره یک صورت بگیرد.

وی افزود: سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و ساز‌ها در اراضی کشاورزی از سوی مردم است.

علی کیانی مسئول امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری‌ها گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی‌ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

دیگر خبرها

  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • شناسایی و برخورد با ۵۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • آمار خسارت آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • ببینید | تصاویری تلخ از خسارت‌های آتش‌سوزی گسترده در امامزاده ابراهیم (ع)
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • تصاویری از حضور ساکنان خسارت دیده در امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان